Bigmac

Bigmac osonása, csuszása, tartása...

Egy Big mac csúszása...

2010.07.03. 20:50 | Fingómókus | Szólj hozzá!

Címkék: csúszás big mac bigmac big mac csúszás

Na ez már nem olyan bonylult, mint az osonás, mivel ez az osonásra épül. Ha az osonással tisztában vagyunk, akkor a csúszás elméletét már gyerekjáték lesz megérteni.

Ugyan az szükségeltetik hozzá, mint az osonáshoz: egy Big mac, egy jó adag gépzsír és... a "sok szerencse" már nem kell hozzá... majd mindjárt leírom, hogy miért.

Ha az osonás már lehetséges egy Big mac-nél, akkor a csúszás is az. Ehhez viszont már külső erőhatások kell, hogy érjék az ételt. Pl véletlenül meglököd... akkor csúszik. Vagy ha direkt lököd meg. Akkor is. A lényeg, hogy magától egy Big mac SOHA nem kezd el csúszni. Mivel ez egyszerűen lehetetlen ...fizikailag. Szóval a lényeg, hogy magától soha nem fog csúszni, csak osonni. Ha Big mac csúszást szeretnénk láni, akkor azt nekünk kell előidézni.

Röviden ennyi, következő postomban életbenmaradásának alapvető feltételeiről fogok beszélni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása